Efter nogle travle uger er der blevet tid til at fortælle lidt om vores hyggelige træf hos Anna Marie. Der var jo desværre en del frafald af forskellige meget uheldige årsager og en meget heldig smiley en ny lille verdensborger på vej i Sverige. Tommy og jeg ankom fredag aften ca. 20:30 hos Anna Marie og Mignon og Iris hilste fint på hinanden, vi havde været meget spændte på, hvordan det mon ville spænde af, det er jo blevet unghunde og det var et år siden, de havde set hinanden, men de kom lynhurtigt i legehumør og styrtede rundt efter hinanden i haven. Vi tobenede gik så lige ind lidt tid hos Anna Marie og hyggesnakkede, før vi gik tidligt i seng efter en lang dag – havde hjulpet vores datter med flytning fra kl 8 om morgenen og til en time før vi skulle køre til Jylland smiley. Næste dag kom John sammen med Ici-Bas og også han faldt lynhurtigt ind i søskendeflokken igen, dog steg interessen for Iris i løbet af dagen, da hun var kommet i løbetid. Hun udviste ikke interesse for den leg de første timer, men så begyndte damen at flytte hale, så for Ici-Bas’ skyld og for ikke at risikere noget, blev Iris lukket ind i løbegården. I mellemtiden var også Jørgen kommet med Idun, hun følte lige det var lidt voldsomt med de 3 sammenspiste søskende lige da hun ankom, men hun faldt også hurtigt ind i flokken og legede med.efter en hyggelig frokost og en kop kaffe, var Jørgen nødt til at køre igen, da både han og Sonja skulle til hver deres runde fødselsdag. Resten af dagen gik faktisk mest med at sidde og snakke om vores dejlige hunde og hvad de sådan oplever i hverdagen, mens hundene legede eller var meget optaget af Anna Maries ænder og geden, specielt Ici-Bas var meget fascineret af geden.
Om aftenen hyggede vi så med vores medbragte kød og Anna Maries gode kartoffelsalater, blandet salat og efterfølgende rabarberkage og jordbær til John fra haven, hold hvor var de gode, Tommy blev helt nostalgisk – de smagte som i morfars have smiley. Søndag var vi desværre nødt til at køre tidligt hjem efter morgenkaffen, da vi desværre havde glemt Tommys øjendråber, som han skulle ha’ 3 gange om dagen, da han lige ugen før var blevet opereret for grå stær, ja den weekend skulle altså bare ikke være som planlagt, men den blev rigtig hyggelig alligevel og dejligt at se, at alle hundene stadig havde nogle dejlige temperamenter og enedes fint. Mor og mormor var også søde og lige så kælne som sidste år, mormor tog fast standplads ved bordet hos skiftevis den ene og den anden, for at blive kælet med og der skulle de unge lømler ikke blande sig, så fik de lige et lille brum “Hold jer væk, det er min plads”
Tusind tak til Anna Marie for en hyggelig weekend.

Nu er det så snart slut med ferie fra træning, vi starter igen i midten af august henholdsvis på BKG1 og i vores lille afdeling af den gamle Briardklub, så ser vi hvordan det spænder af og håber at vi kan slippe for diverse skader på to- eller firbenede.

Ha’ det godt til næste gang vi høres/skrives ved.