Kære alle Fogsmindeejere smileyAf helbredsmæssige årsager, magter jeg ikke 2 hvalpetræf i år, jeg beklager og forklarer i mail. tiden er gået, mens jeg har håbet på en bedring, så jeg er sent ude med invitationer – jeg håber det er muligt for jer at deltage i kenneltræf på Fogsminde (10.) 11.-12. juli, efter samme koncept som sidste år. I vil snarest modtage mail med invitationen.
Det er så flot, at både Isis og Ici-Bas er HD/ED fotograferet, begge med HD B og ED 0, og både Isla og Mignon har gennemgået mentalbeskrivelse med vældig flotte bedømmelser. Iris er bagefter, jeg håber vi når det i efteråret, om jeg får det bedre, men har deltaget i endnu en udstilling og Iris er nu juniorchampion og har 3 almindelige certifikater, skarp forfulgt af Mignon der også har 3 certifikater men mangler det sidste til at blive juniorchampion.
Vi træner stadig mantrail, men er gået tilbage til indlæringstræning igen, da jeg desværre har fået lært hende at søge luftfært ved for mange søg på kørestolsbruger, så tilbage til basis igen 🙂 Ikuldets mor Fleur er tæt på løbetid, fremstår nu i ‘bikini’, og er påtænkt parret med en vidunderlig hanhund som jeg håber når at få det sidste på plads med avlsanbefalingerne, udstilling, HD/ED og mentalbeskrivelse, inden hun er klar……jeg tror det bliver ca. til kenneltræffet smiley