Kære Alle I fantastiske I-hvalpe og ejere smileyJeg håber I har en vidunderlig fødselsdag, har haft en rigtig god jul og klarer nytår med fyrværkeri i stiv pote..
Iris fejrer hendes fødselsdag ved, sammen med bedstemor Grace, at eftersøge en schæfertæve der juleaftens morgen løb bort fra pensionen hvor hun var på juleferie. Hun sprang karabinhagen i linen, da hun satte efter en kat….og væk var hun smileyAllerede 2. juledag havde vi fulgt hendes IDfært hele vejen til området hvor hun bor, og der leder vi stadig efter hende. Dette indlæg bliver derfor kort, og jeg får heller ikke svaret på jeres mails og sms’er, før vi har fundet hende smiley
Iris er stadig et lille myr’ – 29 kg og 63-64 cm høj smiley hun er fantastisk at arbejde med og har et vidunderligt sind smiley Som de andre udstillede hvalpe, har hun klaret sig rigtig god, hun har ‘scoret’ 2 juniorcertifikater, 2 almindelige certifikater, er blevet bedste hvalp, bedste junior, bedste tæve, bedst i racen og bedst i modsatte køn – og har lavet fine Best in show placeringer som både hvalp og junior, endda også som bedst i modsatte køn BIS 2, i konkurrence med de voksne tæver smiley
I november var vi på visit hos pappa D’aran sammen med moster Flora, der nu har ‘bobler’ i maven og forventer at blive mor ca. 19. januar…..så I bliver både fætter/kusiner og halvsøskende snart.
Kærligt puss til jer alle fra søster Iris, moster Flora og alle vi andre i Fogsminde